Acrobat Sign and Dynamics 365

Sluit razendsnel deals en boek omzet dankzij elektronische handtekeningen.

Voeg Acrobat Sign toe aan Microsoft Dynamics 365, met inzichten van LinkedIn Sales Navigator. Creëer volledig digitale workflows die je meer tijd geven om klantrelaties op te bouwen.

Gratis proefversie starten

Versnel het ondertekeningsproces met Acrobat Sign, Dynamics 365 en LinkedIn Sales Navigator.

Acrobat Sign werkt naadloos samen met Dynamics 365, Online en On-Prem. Daardoor kun je sneller deals sluiten, de risico's beperken en de retentie verhogen.

Klik, verzend en krijg documenten ondertekend. Verstuur contracten, overeenkomsten en andere documenten die moeten worden ondertekend met één klik – zonder Dynamics CRM te verlaten. Geadresseerden kunnen contracten ondertekenen en retourneren via een webbrowser of op een mobiel apparaat.

Minimaliseer de gegevensinvoer en de invoerfouten. Gebruik LinkedIn Sales Navigator om geadresseerden voor contracten eenvoudig te valideren. Bekijk het LinkedIn-profiel van de tegenpartij voordat je het contract verstuurt, met behulp van onze integratie met LinkedIn Sales Navigator. Controleer of de geadresseerde de juiste persoon is om het contract te ondertekenen en de deal te sluiten.

Sluit sneller contracten af. Automatiseer je proces van offerte tot en met betaling volledig door Acrobat Sign te integreren in Microsoft Dynamics-workflows.

Volg en beheer automatisch. Volg de status van het document tijdens het ondertekeningsproces. Voeg automatisch ondertekende documenten en audittrails toe aan de relevante entiteit.

Overzicht van oplossing lezen | De Acrobat Sign-add-in downloaden

Integratiehandleidingen bekijken

https://main--dc--adobecom.hlx.page/dc-shared/fragments/modals/videos/business/integrations/microsoft-dynamics-365#adobeTv19568t1|Microsoft Dynamics 365 e-signatures|:play-medium
Lifetime Training
"Dankzij de integratie van Acrobat Sign met Microsoft Dynamics 365 kunnen onze agenten een contract invullen terwijl ze telefonisch contact hebben met een prospect, en daarna op verzenden drukken. De prospect kan zonder oponthoud elektronisch ondertekenen terwijl hij telefonisch contact met ons heeft. Het is een veel aansprekender proces."

— Piran Scott, Divisional Finance Director, Lifetime Training

https://main--dc--adobecom.hlx.page/dc-shared/fragments/resources/assurance-you-need

Microsoft- en andere Adobe-integraties

Office 365

Maak en deel PDF's rechtstreeks in je Office 365-applicaties. Je kunt ook documenten ter ondertekening versturen en de status van deze documenten volgen in Word, PowerPoint en Outlook.

Meer informatie

SharePoint

Gebruik Document Cloud-oplossingen met SharePoint om je documentworkflows te stroomlijnen. Laat overeenkomsten meteen ondertekenen en werk naadloos met PDF-bestanden.

Meer informatie

Dynamics 365 for Talent

In combinatie met Acrobat Sign kun je jouw HR-team de tools bieden die ze nodig hebben om snel aanbiedingen te doen en topkandidaten aan te nemen.

Meer informatie

Adobe Experience Cloud

Dynamics 365 integreert ook met andere Adobe-oplossingen. Personaliseer webcontent met Adobe Experience Manager, en integreer je verkoop en marketing met Adobe Campaign.

Meer informatie

https://main--dc--adobecom.hlx.page/dc-shared/fragments/resources/want-to-know-more